LA CORLEONA KARAOKE LIVE BAND

QUÈ ?La Corleona Karaoke Live Band és un concert, una festa, un espectacle, un show interactiu en què tothom té l’oportunitat de ser l’estrella de la nit.

La Corleona combina el millor d’un Karaoke amb el millor d’una banda de música en directe, on el públic és el protagonista.

Oferim un repertori escollit cuidadosament amb els hits d’ara i de sempre perquè tothom pugui cantar i ballar.


QUI ?La Corleona té la base d’operacions al Baix Empordà i es desplaça allà on faci falta per animar la festa.


Veu i amfitriona: Elisa

Guitarra elèctrica: David

Baix: Karlus

Bateria: Anna

Teclats: Núria

COM ?L’espectacle es presenta en format concert amb 5 músics a l’escenari.

La nostra amfitriona, La Corli, acompanya als cantants esporàdics perquè se sentin còmodes a l’escenari, guiant-los en la interpretació de les cançons i animant la festa.

Podeu seguir les lletres en dues pantalles i us podeu caracteritzar amb un variat atrezzo que tenim a l’escenari.

La Corleona ofereix un repertori que cada dia creix, amb cançons de diferents èpoques i estils perquè pugui disfrutar tota classe de públic. Entre elles podràs escollir el repertori de la teva festa, repertori a la carta! I fins i tot afegir aquelles cançons que són significatives pels que participen a l'espectacle.

Si l’event segueix alguna temàtica específica, La Corleona s’hi adapta sense cap problema. Només necessitem un endoll, l’equip el posem nosaltres.


PER QUÈ ?Perquè La Corleona és...

- Una gran festa on grups d’amics, coneguts, desconeguts, companys de feina o família poden disfrutar de l’escenari cantant, ballant o simplement escoltant la música que fem entre tots. Casaments, aniversaris, comiats de solters/es, cap d’any, sopars d’empresa, convencions, congressos...

- Ideal per un bar, un local, un teatre, una sala de concerts com a event periòdic, perquè La Corleona té la capacitat d’atraure als amants del karaoke i als amants de la música en directe.

- Una manera participativa de celebrar Festes Majors, Revetlles... perquè la festa del teu poble sigui diferent.